Lambat Ler Pulak Birthday Aku

Semalam ke Jajasco nak cari present untuk my lil bro dan abah for their birthday present... Date of birth diorang dekat-dekat, selang lima hari jer... So kena beli sekali harung la... Hahaha gaji lambat le pulak... Tapi takpe, nasib aku dah planning awal untuk beli present so memang ada la... So far part birthday present ni aku tak penah missed la... Hahaa terutamanya untuk si kecik tu... Sebab dia akan ingatkan aku bila dah hampir tiba.. Macam last week aku balik, dia dah tanya bila lagi aku nak balik umah... Eleeh macam la aku tak tau niat terselindung dia nak cakap jangan lupa balik masa birthday dia dan yang penting beli hadiah... Hahaha..


So semalam aku dah beli kan menatang ni kat dia.. Menda nak panggil ni?? Alaa court wrestling buleh ke? Buleh la ek... Dah aku takde idea, buleh kata toys yang aku tengok tu semua dia dah ada so yang ni je takde lg.. Dan dia mmg minat wrestling dan telah berjaya mempengaruhi aku... Sampai aku pun naik kenal wrestler WWE ni... Haaa jgn try nak tipu aku, pasal aku memang terror.. Main PS ngan dia pun main wrestling... Hahaha...! So this week aku kena balik jgk la nak celebrate birthday both of them... Dan Ahad kena balik awal ke sini sebab nak jumpa my Bubu... :)

4 comments:

sillyloo said...

nk present gak.....,birthday sy dh dkt nie :p

aieda said...

bilanye besday u ni??

sillyloo said...

bln sebelas :p

aieda said...

heiii lambat lg la...