Saturday, March 27, 2010

Splendid Get Away @ Kemensah Waterfall

Edit Posted by with 5 comments

Really had a great time today having a picnic at Kemensah Waterfall... Waaahhh its really a good theraphy to release your mind of thinking so much about work, life, health and so many other things that always to be put in mind... We really had splendid get away!



Hehe dan akan ada Kemensah Waterfall 2 after this... Rasa taknak naik jer dari dalam air tadi.. Bestnye berendam! Dah lama aku nak pegi picnic camni tapi tak berkesempatan baik dengan family atau kawan... So peluang yang ada tidak dilepaskan.. Lagipun dekat jer kan! Walaupun Baman telah mencium bumper kereta orang the day before dia tetap terkinja-kinja nak pegi... Hehehe Baman la ketua rombongan kami sebab dia dah kawin, so maknanya dia dah tua.. Hahaha! Dan hari ni baru ku tau Baman sebenarnya buta kaler!!! Hahahahahahaksss!!


Macam-macam aktiviti kanak-kanak riang yang biol berlaku masa aktiviti berenang dan berendam tadi.... Main bola tampar (team Baman belagak siot!), main buaya-buaya bersambung tapi last-last tenggelam, hahahaha!! Main bola baling kot, siap ada goal la pulak, main buih shampoo, sesi belajar terapung atas air oleh Pak Deen, slot mendengar luahan Korpo yang telah (......) dan macam-macam lagi yang gilosss!

Thank you to Farah (wife Baman) yang masak mee goreng special untuk hari ni, memang sedap dan meriah perencahnya... Sehingga menjilat polistrin la tadi... Gambar kami tak banyak sebab sebok berendam.. Masing-masing gila glemer taknak kuar dari air amik gambar, takut muka takde!


Sangat happy walaupun penat sikit... Bila kita nak pegi lagi ni??? :)

5 comments:

Azrul Hisham said...

salam ziarah....best tu mandi kat kemensah :)

mencarisebuahnama said...

huhuhu ape2 pun aku terkejut dengan pendedahan y po buat!! seramm meremang bulu rongga hahahaha...

aieda said...

azrul - yer sangat best...

baman - hahaha sian dia bawah umur..

mencarisebuahnama said...

hakak aida.. hampir ternoda oit!! x pasal2 hilang t_r_n_ hhahhah//.. penoh kan tempat kosong

aieda said...

hahahaha laki pun masuk kategori dah ternoda yer... alalalaa siaaannnn ko.r.p.o bukan nama sebenar...