Happy Birthday Abah


20 Mac 2010...

Happy Birthday yang ke 50 to my lovely abah... Aku doakan semoga abah dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik.... Terima kasih yang tak terhingga kerana sehingga saat ini masih menjaga dan melayan kerenah aku walopun aku ni dah tua bangka! Love u much....

Cake ni sekali untuk hero aku yang kecik tu sebab on 25th which is Khamis aku tak dapat la balik... And also that weekend juga aku tak dapat balik cause aku keje.. Bengong betul! Hahaha...

7 comments:

sillyloo said...

nk kek gak.....salah bkn tua tp claypot jer :p

mencarisebuahnama said...

huhuhu kek ada tak

mencarisebuahnama said...

hahahh tua gadang!! 27ni ape macam jadi x!! aida nak bawak kek ke???

mencarisebuahnama said...

ape hal x boleh post ni

aieda said...

nak kek? takde masalah... ko bwk chicken chop, rofli bwk sushi.. muahaha

mencarisebuahnama said...

fara nak masak KFC & McD ape macam!!!

sillyloo said...

saya nk masak lemak perut sy boleh x?