Yes or No from E90 to Blackberry?




Hmmm hati aku sekarang sedang confused dan berbelah bahagi ni... Ada pujukan dan godaan nak ajak aku tukar handphone baru ni! Dan aku macam sudah mula terpengaruh dan tergoda la pulak tapi masih lagi memikirkan jawapan Yes or No...





Sekarang kami pakai E90... Heii E90 ni idaman aku dah lama tau... Kalau tak salah, aku pakai tak sampai 2 tahun lagi la.. Boleh kata ni handphone paling lama sebab yang paling aku minat.. Bukan macam orang tu, kata suka E90 tu pastu tambah X1 sebijik lagi... Ni sekarang nak pujuk aku ajak beli Blackberry sesama... Apa bestnya Blackberry ni ek? Ni soalan macam ala-ala nak cover la ni yang aku pun dah tergoda sama... Yes, orang cakap kalau suka surfing pakai BB best giler... I'm more to Blackberry Bold ni dan encik pakcik tu suka yang Storm tu.. Tapi tu bukan masalahnya... Masalahnya perlukah aku tukar ni?? Besides my uncle buleh dapatkan dengan harga murah sikit, staff rate! Ni lagi la buat aku rasa macam ada jodoh je dengan BB ni... 

Tukar ke tak?? Beli ke tak?? Yes or no??

7 comments:

Zurairi said...

Beli je... Hehehe... BlackBerry cool!!!

aieda said...

Beli boleh dengan syarat:
1. E90 orang takmo jual!
2. Itu Blackberry abg tolong bayor separuh! Separuh je buleh buleh buleh la...

Kalau buleh, jom sekarang pegi beli.. Ada brani tak?? Heeeeeheeeeeeeeee...

sillyloo said...

ok klu kak aaida x jual hp e90 tu sle bg kat sy trima kaseh :p

mytafa said...

totally YES la, mau pikir lagi ka....huhuhu

aieda said...

bagi?? bagi?? hehehe bagi gambar e90 tu mau?

sillyloo said...

gmbr x main lah ahhahahha klu bran!!!bg yg btul lah

aieda said...

oo nak yg betul ek?? meh arr belanja kak aida 30 hari 30 malam baru dapat sebijik e90 tu... ada brani?