New Virus On Stage



Memang la manusia ni, nampak di luar lain tapi hakikatnya dalam hati lain... Aku ingat takkan tempuh dah all those crazy things in a relationship dengan orang.. Yerla kan, dah dewasa gini tak ke rasa macam what the?? Haiiyaaa susah nak explain, sebab aku takkan cerita or jaja benda-benda gini pada setiap orang keliling just because aku taknak cerita-cerita macam ni akan jadi virus yang menular yang akhirnya membinasakan seluruh sistem perhubungan... At the end, aku akan makan hati sendiri... Aku memang tak suka nak bermasam muka dengan orang yet people take advantage on me! Tahap sabar tu ada batasnya, jangan sampai aku yang sabar dan selalu think twice about others people feeling ni meletup macam gunung berapi.. Then you'll regret and I don't care anymore!

Apa yang penting dalam perhubungan persahabatan ni adalah kesabaran, toleransi, tanggungjawab dan kebolehan untuk memahami perasaan orang lain.. Susah sangat ke? Is it so hard for you to give a damn on it!! If one of it out memang akan wujud masalah... Dari masalah kecil sampai la besar dan end up dengan permusuhan or pertengkaran.. Honestly I don't like it but please, I treat you well and I expect the same.. Orang yang asik bersabar je, bila sampai masa hilang sabar you won't believe what you'll see next... So, lu pikir la sendiri!!

1 comments:

mencarisebuahnama said...

ape lagi haka dada!! g mandi2 lega semua nya hahah bau dapan pun ilang