Another Nigthmare!

Last night tergolek kat living hall dengan tv tengok aku sampai pukul 4.30 pagi... That's not the point, I had another nightmare!! Not really bad as before but still its about me being dead huhuhu...

This time macam ada unsur-unsur hantu Ju On sikit laa... We as I don't even know siapa, went for a jungle trekking naik beskal huahauhauaaa yang tu kelakar laa... Dekat satu tempat ni kami plan untuk bergambar... This is it, everyone of us bila bergambar the picture will turn to be so damn weird like kami tak buat pun pose macam tu dan turn out dalam gambar jadi lain... We feel very strange tapi masing-masing senyap macam ada rasa something is wrong! End up one of us (aku rasa aku kot!) yang bagitau ini adalah tanda kita akan dikejar oleh something or maybe hantu yang akan bunuh kami one by one ikut giliran, macam cerita Final Destination la pulak!! So final scene was we tried to run away from it!


Habis mimpi! Apesal la ni aku keep dreaming like this!! Nak kata aku banyak sangat tengok tv, belum sempat setengah jam aku dah pengsan tidur... Ke petanda mimpi ni aku nak jadi kaya? Gila! Kalau cakap dengan dia kang, dia confirm kata aku banyak sangat tengok horror movie dan cakap lepas ni jangan tengok movie macam tu lagi... Taknak aku, tak main la tengok cerita cinta cintun ni, geli hidung haha!

0 comments: