Thank You Celcom


Terima kasih laa pada Celcom for the Touch N Go Card with preloaded value of RM10, reward for subscribing to Celcom Balik Kampung campaign...

Mula tadi tengok envelope dari Celcom ni aku ingatkan reminder tak bayar bill ke hape, sorry sikit saya bayar on time wakakaka! This card bukan untuk saya, number aje atas nama saya but this card is for him laaa! Hahahaha mula mengomel tak puas hati kat dia tadi sebab saya tak dapat, ingatkan nak bagi kat aku hurrrmmm hampeh! Hahaha tak heran laa, saya dah ada Smart Tag, apa kelassss nak touch touch lagi ni wakakakaka (tanpa menyedari menatang tu pun dia yang belikan lalalala)!

0 comments: