Better To Sleep, Neutralizing My Mood!

Tak tahu la mood saya punya teruk hari ni sampai menahan diri dari bercakap dengan orang! Takut ada yang sentap or terasa... Serius saya sendiri tak boleh control... Maybe I wake up on the wrong side of the bed today... Gosssh I feel so damn down plus rasa macam tak boleh nak control hati yang panas tanpa sebab! Mata rasa pedih semacam, like sleepy gila laa...

Pagi tadi memang saya asyik nak marah dan behave rude la I consider! So tengahari I decided just to sleep, hoping that my mood will be okeyyy... Dah bangun ni still rasa yang sama better sikit aje la, ni kalau check blood pressure ni confirm aku pengsan tengok so malas nak check whatever laa! Just wondering why suddenly I turn to be like this hmmmm...


Wanna try to have my shower mana tau dah kena air sejuk sikit panas hati panas badan ni... Kalau tak okeyyy jugak maybe I should just go to sleep early tonight...

0 comments: