17:10













Melaporkan daripada bilik berita! Kejadian berlaku dalam jam 5.10 lebih kurang bila bus tu blocked by the car in front... Memang dah masa ni orang tengah bersesak nak balik kerja dan entah siapa la punya kereta yang bijaksana boleh parking dekat situ as it is not meant for parking pun doooo! Walau macam mana terdesak pun tolonglah use the brain dah tahu ko akan mengganggu traffic, orang lain pun nak cepat tapi that's not the way to solve your problem then orang lain jadi mangsa!

End up bus tu hon panjang pun tak ada la sape pun turn up! Sama ada tak dengar atau pun kecut gusi nak turun... Nasib la kereta yang park dalam parking space yang betul depan bus tu my colleague punya kereta! Once dia keluar then the bus boleh celah laa walaupun sempit... Sampai aku nak balik tadi pun that car still there! Cayalah, memang selamberrrrrr!

0 comments: