Presenting My New Book

My new book! Bought it last two days at MPH masa pergi lunch kat luar.... Hehehe macam biasa saya memang tak boleh nampak book store... I got 30% off for the book... Room: A Novel written by Emma Donoghue...

Okayy ada masa saya review, I just started reading the book this morning and hooked to it!! Hehehe next weekend saya dan Mr Bubu are going for book hunting, hehehe nak cari buku-buku untuk dibuat hantaran saya! Dan saya rasa untuk dia jugak ada satu buku yang sesuai ngeh ngeh surprise for him! Cuma saya dah remind dia, no way of giving me buku resipi hahaha itu satu simbolik suruh saya belajar macam-macam masakan! So that's why kita harus pergi bersama-sama ye bang!

3 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

MCM BESTT ;)

aieda said...

yaa sangat best! ;)

win@momyShaneQeisha said...

wah,tak lama lagi aieda naik pelamin...semoga semuanya berjalan lancar.