Inang-Inang


Pernah cuba inang-inang?? This is my first time makan benda ni... Sebelum ni pernah dengar nama aje... Hehehe terima kasih buat bakal mother in law sebab bawa inang-inang ni untuk saya... Harus diingat ianya perlu digoreng dulu yer sebelum makan, kalau rasa nak patah gigi depan silalah makan tanpa menggoreng dulu wakakaka! Hahaha bukan apa saja ingatkan sebab mula-mula dulu saya pun pikir benda ni boleh terus dikunyah... Tak tahu ni nak describe rasa dia, tak manis tapi sedap I likeeee besides its colourful....

2 comments:

win@momyShaneQeisha said...

cantik rupa inang2 tu.1st time dengar dan lihat.ada colourful lagi

aieda said...

momyShaneQeisha
hehe kuih ni berasal dari melaka... :)