Falling in love with you, I had no control over

Hahaha banyak dah aku dapat statement like eh your abang nampak baik aje, nampak sopan aje and like orangnya nampak macam pendiam dan soft spoken... Aku dalam hati cesssss statement! Kalau setakat tu aje I don't mind la hehehe... Tapi boleh main compare pulak dengan aku, like aku ni bising la, emo la hehehe yeke?


Hahaha saya tak kesah la... Off course la kena ada perbezaan! Tapi statement semua tu mana korang tau ek? Mana korang tau dia sopan hehe, depan saya sopan ke abang? Kalau tak cover kentut tu kira sopan ek hahahahahaha! Mana tau nampak baik, kalau dia marah saya sampai meraung dan kalau menyakat saya setiap hari siang malam non stop sampai rasa nak report polis! Baik ke?? Dia pendiam?? Soft spoken?? Soft spoken masa romantic aje la, selain tu takde la mana sangat soft nya hahahaha... 

Okeeyyy apapun saya tak kisah laa sebab hanya saya yang mengenali hati budi dia... He's the best person I've ever know! Walaupun kadang-kadang dia garang, saya tau semua tu untuk kebaikan saya. Susah senang kami dah tempuh bersama dengan jarak yang tak pernah dekat, jadi siapa dan bagaimana dia saya terima sepenuh hati hehehe... Ayat di atas adalah benar dan bukan bodek semata-mata, tapi saya ada benda nak mintak ni lalalalalalala...

0 comments: