My Nightmare!


Pernah tak mimpi ngeri yang teramat ngeri?? I had once last night and I think it is the most that I can called it nightmare... Gila seram okeyyy! Bangun tu saya terkebil-kebil susah nak tidur semula walaupun ahkak jenis letak kepala atas bantal je terus jalan...

It is not so clear what's happening in the dream... Yang aku tahu, it was here kat rumah when I'm all alone... Macam ada kecoh sekejap then saya nampak saya di atas katil dengan kepala putus dari badan... Masa tu mata saya still bukak lagi dan macam tengah menyaksikan diri sendiri dah terbaring macam tu... All that I knew, saya jadi macam tu kerana dibunuh!

Nauzubillah, dasyat sungguh mimpi tu! Walaupun saya tak nampak sesiapa pun, tapi the last part tu memang rasa macam oooooh why me?! A friend of mine said that, kalau kita mimpi mati maknanya insyaAllah umur kita panjang... Entahlah, I just hope I don't ever get this dream again, mimpi laa jadi millionaire ke kan...

2 comments:

win@momyShaneQeisha said...

menyeramkan betul la aieda.hrp2 umur panjang kan.mimpi itu mainan tidur kan

aieda said...

win@momyShaneQeisha
yup, really seram until today...