Crazy Wish!!

Ada tak jual robot yang kita boleh tanya macam-macam soalan?! Tapi robot ni takkan marah bila kita tanya maybe for a few times soalan yang sama? Bukan tak paham, tapi masih tertanya-tanya sebab kita memang tak tahu... Kalau boleh saya nak robot yang macam tu, yang boleh tolong jawab soalan saya tapi tak marah saya... Or should I invent such a robot?

Sekian! Sob sob!

1 comments:

iza_hafizah said...

robot takde... api ada tempat lain yg kita blh tanya mcm2 tanpa kena marah...

Allah kan ada... slalu minta pada org... org xsuka, tapi lagi banya minta pada Allah, lagi Allah suka :)