Free Seats!


Free seats weh!

Jom booking secara berjemaah! Book until 14 Nov 2010 and travel next year from July to November! Ahhh sapa-sapa yang nak booking untuk tahun depan silakan, mana tau planning nak honeymoon ke hikhik!


For me, travelling tak payah tunggu any special event kot... Dasar ada taik lalat kat kaki memang camtu! In my dictionary the word T.R.A.V.E.L dah buat saya terkinja-kinja ala beruk! Ko ajak aku pergi KL pun aku dah kira ala travel jugak hahahaha... Haihhhh tak tahu la apa nak jadi, dalam kepala hotak ni asik mereka-reka aje ke mana nak perabis duit macam yang banyak sangat... Entahkan dah kawin esok laki aku tu nak ke melayan budak taik lalat kat kaki ni... Taknak layan sudah la kan, tinggal la hahahaha...

Okeyy yang pasti dia akan bagi saya syarahan perdana bertajuk 'Belajar Berjimat' setiap kali aku bagi hint nak berjalan... Lepas tu membebel kata jalan la jauh mana pun, sayang tetap buta jalan! Ooooh satu penghinaan yang suci lagi murni, touching hahaha!

0 comments: