Tawakal PadaNya


I'm here last night... My turn supposed to be number 11, appointment at 10 pm... Masa sampai tu hampir kul 10 la tapi tengok turn baru number 3... Ramai jugak orang yang datang berubat kat sini plus the followers lagi buat ramai la kan... Appointment saya untuk November ni dah dibuat tiga bulan lepas, punya la ramai sampai appointment pun tiga bulan baru dapat dan ada yang lebih lama dari tu... Ustaz ni suruh saya amalkan dua surah selepas solat... InsyaAllah appointment seterusnya will be on February next year...


Semalam sampai rumah around 4 am dan saya sampai sekarang tak hilang ting tong lagi sebab tak cukup tido hehehe...


0 comments: