Complete One Set!


Sampin untuk hantaran Mr Bubu... Cantik tak? I didn't choose the one that have gold colour of benang tu sebab rasa macam dah biasa... I thought this one is really nice, silver and black... Pakai dengan baju melayu putih waaahhh memang masuk la... Hahaha memang la masuk sebab dah berjaya membankrupt kan saya serta merta wakakakaka! Complete sudah satu set of kain baju melayu putih, sampin dan songkok tinggi, baldu tebal bla bla and bla yang memenuhi spesifikasi pilihan beliau hahahaahaa...



Oh actually I got a story while choosing this sampin and dealing with abang yang jual ni hehehe nanti la cerita malu saya hehehe...

2 comments:

sillyloo said...

wahhhh tahniah untuk anda :p

aieda said...

hehehe toche toche... :D