Okayyy Okayyy Ngeri!

Yesterday, kawan saya send satu email ngeri! Aku part ngeri ni kalau accident aku tak ada masalah boleh tengok lagi dan tak bawak effect sampai tidur... Okayyy yang ni serious punya ngeri sampai rasa teringat-ingat sampai la dalam mimpi... Weeehhhhhh agak-agak la nak hantar video orang bersalin kat aku weeehhhh! Gila ngerinya....!!! Yang ko kiah send la kat orang dah kawin, yang send kat aku kejam gila... Agak-agak sok kalau aku postpone nak kawin, ko tolong jawab eh...
Huuuu all this while, aku hanya ada tengok gambar aje itupun tak ngeri sangat! Macam cool aje la tengok, rasa macam okayyy kot hehehe... Tapi sampai dah tengok dalam video life camtu dengan sound effect jerit-jerit, main gunting pulak huwaaaaaaa serious buat saya pikir 40 hari 40 malam... Ishhh seksanya kan, tapi camtu la mak-mak kita tempuh nak lahirkan kita... Sekali ko buat perangai macam lahanat tak hormat orang tua, melawan dengan bonus perangai macam setan kat luar memang patut lepas keluar tu picitkan aje hidup-hidup!
Okayyyy serious saya insap sekejap... Okayy rasa saya dua orang cukup kot, sekian...

0 comments: