The Car Is Shining Bebeh!

"Abang, ayang basuh kereta guna Dynamo!"
"Apaaaaaa??????!!! Guna apa???!!"

"Dynamo..."

"Subhanallah! Jangannnn, hakis la colour kereta tu nanti!"

"Hehehe tapi shining shining!"



Haahahahaa tak buleh ye basuh kereta guna sabun basuh baju... Aku pernah basuh guna sabun serbuk lagi cuci kereta! Sebab nampak shining dia lain macam... Tanggal daki dan kesan kotoran degil hahahaha bukan selalu once in a blue moon je aku basuh sendiri... Sekali kena marah daaaaa! Hahaha bagus jugak, mungkin dia dah start ada rasa takut-takut nak dera saya nanti untuk basuh kereta dia lalalalala... Dera la kalau nak saya basuh kereta dengan clorox hehehe...

Eh Inspira tu smart gak kan?

2 comments:

sillyloo said...

go kakaida..clorox color ok gak :p

aieda said...

hahaha ok thanx for the idea ngeh ngeh...:P xde la luntur sangat nnt hehe..