1001 Macam!



Tau tak dah hampir 2 minggu aku tak jumpa sang mentari... Nak wat macam mana, kena kuarantin je dalam umah... Diorang keluar pun aku takleh ikut, jadi penunggu setia di rumah... Tak sabar rasanya, esok tempoh berkurung aku akan dibubarkan. Aku rindukan matahari... Dah lama rasanya tak kena panahan cahaya matahari... Hahaa tapi duduk dalam rumah time panas pun dah bising ada hati nak rindu jumpa matahari...

Bila bukak facebook tadi, alamak ramainya nak add aku as friend... Mana yang kenal yes la aku akan approved... Selalunya bila yang tak kenal ni aku biasanya aku biarkan request tu semua digantung tak bertali... At least introduce la sikit ek.. Hehe bukannya aku ni jahat sangat taknak approved tapi aku sekarang lebih berhati-hati... Malas la nak ada cerita berbangkit lepas ni... Yerla, buatnya diorang tu memang bukan kawan kita tapi nak add atas sesuatu niat yang aku tak tau dan akan menyumbangkan masalah di kemudian hari macam yang aku penah kena sebelum ni... Huuuuhuuu so lebih baik jadi lebih berjaga-jaga ye tak!

Kalau korang nak tau sekarang aku ada 2 farm dan 2 cafe untuk dijaga... Sape lagi kalau bukan Mr Bubu saya... Ada la reason kenapa aku baik sangat nak take over bisnes dan pertanian dia tu... Pertama memangnya aku baik, hahahaha... Then aku memang baik sebab aku tak suka ada orang tunjuk baik dengan dia... Eleeh takat orang tu tolong crops ke fertilized kan farm dia, ni haaa aku terus diberikan kepercayaan untuk jaga terusss farm Mr Bubu saya... Tak payah nak berselindung buat baik... Lagipun happy la Mr Bubu itu sebab dah ada orang kepercayaan dia yang jaga terus dan tak payah dengar aku membebel akan kebaikan orang lain terhadap dia... Hahahaha! Dan aku tolong uruskan farm dan cafe dia sebab game dia dah lama berkembang maju dari game aku tu haaa.... Dulu masa awal-awal aku ada hati nak sabotaj sebab jeles, tapi sekarang tidak lagi... Aku dah bleh main dengan senang hati and yet aku main game dia lagi lama dari main game aku sendiri.... Lalalalaa...



0 comments: