Aggressive Lady Driver?

Haha memang sangat aggressive... Sometimes you can called me road racer! Hahaha aku memang takkan bagi muka pada lelaki di luar sana untuk menunjukkan kehebatan diorang di jalan raya dengan memandang rendah pada lady driver... Selalu spesis diorang ni akan cakap, "elehh patutla lembab, pompuan"... Huuuuhhh so damn rude! Apa korang ingat korang je hebat atas jalan raya... Bukan semua lady driver yang jenis road hogging...


Kenapa aku cakap aku aggressive di atas jalan raya... The first reason is that aku memang tak reti bawak slow.. Then aku tak suka pada driver especially lelaki yang memandang rendah pada kaum kami ni... And I admit that I'm really a hot-tempered person on the road... Selalunya aku pantang dicabar if they're trying to be bloody rude atau cuba main sondol belakang kereta... Wah wah apa kau ingat kau banyak hebat... Hehee memang akan jadi aksi lumba haram la atas jalan kalau aku bertemu dengan spesis ni.... Peduli hape aku! Baru ni masa kat highway sedang aku melayan baran aku berlumba dengan mamat singh jambul toncet ni tetiba tepi tiang kat tengah jalan tu terdapat la sekepala pakcik trepik tengah sedap wat speed trap... Hahaha hampeh... Tapi yang pastinya aku hanya akan bawak camtu bila aku drive sorang jer, kalau ada orang aku sangat menjaga keselamatan penumpang lain... Nak mati biar la mati sorang-sorang, tak payah berjemaah bawak orang lain atas kesalahan sendiri ye tak...

Owh di sebalik kebrutalan aku tu, pastinya ada kelemahan ya.. Aku ni jenis susah nak ingat jalan or tak berapa berani nak try explore pegi mana-mana tempat yang aku tak familiar.. Aku tau Mr Bubu sendiri dah penat nak ajor aku mengingat jalan... Kadang-kadang sampai kena marah! Takpe la, aku cari sendiri la lepas ni... Kan ke aku dah kena tinggal sorang kat Shah Alam ni, nak taknak redah la sendiri... Dan malangnya juga aku sangat tidak berpotensi untuk drive pada waktu malam or waktu hujan... Penglihatan aku boleh jatuh pada tahap kerabunan terlampau...

5 comments:

mencarisebuahnama said...

sape y jerit + tutup mate + tutup telinga time aku drive laju hahahah.....

tapi aku penah kutuh gak keta depan aku drive lambat *pompuan la!! sekali aku dapat Q. aku toleh tengok lelaki hampe... kena bommM ngan wife aku hahah...

sejak aku dok KL ni kebanyak kan Pompuan Bawak keta cam F1 huhuhu... tapi aida x tahu la lambat gak kod hahahh :D

aieda said...

wohoho aku orang lain bawak mmg aku tak caye... pasal tu ko bawak aku jeritttt....

kalo ko nak tau driver lelaki ni kadang2 menyakitkan hati.. haha tu sebab diorang ni nak kena tunjuk sikit skill org ppuan...

jom la lumba sekali...hahaha g kemensah..

mencarisebuahnama said...

cantik la 5hb 5 2010 lepas g darussalam aku hatar korang ke kemensah... kita tengok sape nyelam paling lame hahahah

ajak po n fak + awen hahahha

sillyloo said...

klu sesat hp baru x kan x der gps :p

aieda said...

eman - aku ajak lumba atas jalan bukan dalam air... dalam air tak aci la! kita buat sukaneka la... hahaha suka suka...

po - alamak BB ni takde lg gps... kalo sesat nnt kita nangis ramai2..