Garmin I Need You

Tanpa benda ni, aku rasa macam tak berani nak gerak ke mana-mana yang memang aku tak tahu jalannya... Susah jadinya! Memang la jarang aku ke mana-mana sorang sebab dulu aku ada driver tak rasmi, tapi ni dah sorang so nak taknak aku kena gerak jugak la... Dulu masa ada Garmin ni aku punya cuak takde la rasa sangat sebab tau confirm akan jumpa jalan punya... Tapi sejak tukar Blackberry ni dan masih tak tau ada tak Garmin for Blackberry, aku rasa tak selamat nak berjalan...

Lagipun tanya Garmin jer yang tak kena marah... :(



4 comments:

Hazirah al-Barakbah said...

bawak keta slow2 sambil tgk signboard. sure tak sesat pun la. u sama mcm my bf, takot kalo takde garmin, sesat nnt akan merugikan minyak. hehe. anyway, nice belog! :D

aieda said...

selalunya automatik bila dah tau lost sikit, rasa cuak tu menjadi2 sampai nak pikir apapun tak leh... huhuhu tu sebab rasa tanpa garmin ni takleh survive...

zurairi said...

perli nampak...

aieda said...

alamak lovely driver dah turun, larik larik... toin toin toin... :p