Masak Memasak



Haii senangnye la hidup time bujang ni... Rasa lapar tepon je mekdi.. Macam-macam ada... Ini la kesenangan dan kemalasan zaman skrg... Masak tu buleh kira dengan jari sebelah tangan ajer... Takpun sebelah tangan ni satu jari pun tak guna nak kira! Hahaha bukan apa, dok sorang ni nak masak macam merugikan ajer... Nak budget pun tak pandai... At the end nanti, encik tong sampah yang dapat habuan nye nak buat ape ye tak... Takpun last nye tekak aku je yang kena telan menu sama selagi tak abis... Nak buang sayang... Maka kalau setakat dok sorang ni aku memang jarang masak la, tak bermakna gua tak tau masak yer... Kalau gua list down kan apa yang gua reti masak kang korang kagum pulak! Malaih la nak membangga diri ni, hahaha... Lagipun sementara hidup bujang ni la nak use your own time to the fullest, nak tido bangun lambat ke, nak mengeliat tak ingat dunia ke, nak makan luar ke.... Esok dah kawin tak merasa dah kan nak wat style orang bujang...



Haaiih ni apa dok cite bujang kawin bujang kawin ni... Dear abg, jgn risau yer.. Ini semua agenda masa hidup bujang... Sampai masa tetiap hari I masak... Sekian... Tu je aku nak kabo kan pada tuan tanah tu....

0 comments: