Jealous Tu Apa?

.....just revived your crops and made your farm pretty for you to see!

Ape benda aku merepek ni?? Haha takde benda pun, tapi aku jer tetiba nak sentap terlebih pulak... Eleeeh jealous konon yer... Hahaha ni haaa kat facebook Mr Bubu kesayangan saya tadi, aku noticed la kat wall dia, someone konon-kononnya telah revived crops dia! Alaa aku tak heran pun sebelum ni or nak amik kesah pun sebab kami masing-masing pun memang tak amik port la, tapi tadi sebab terpandang je kat wall dia... Hahaha nak menunjuk ke apa kan yang orang itu sibuk nak jaga farm budak busyuk saya... Eleeh gua takla heran sangat, tapi tu la sebab hari ni sentap tu lain macam sikit...

Tadi bagitau ngan Mr Bubu pun gelak-gelak jer...

Aku : Aikk abang, ada orang baik hati la nak tolong jaga farm you! Hahahaha...

Mr Bubu : Hahaha yeke? Nape sayang jeles ke? (Terus-terusan menggelakkan aku macam nak mintak lempang!)

Aku : Eee mana ada jeles... Tanya jer.. Tapi kan apahal nak tunjuk baik pastu nak post kan kat wall... Nak tunjuk la tu! Pot pet pot pet pot pet...

Mr Bubu : Hahaha! Biarkan la, at least dah ada pekerja tolong tengokkan ladang.. Abg sikit tak heran la, cet podaah! Hahaha... Jeles2 ni, sayang taknak ke tolong jaga farm tu??

Aku : Hahahaha malas... (Ingat aku takde keje lain ke?) :p


Hahaha jangan salah paham semua.. Memang takde apa pun berlaku... Dan benda-benda remeh ni takde la masuk dalam agenda hidup kami pun... Hahaha just tiba-tiba mood gua tadi berubah cuaca jer untuk mengena sebab mengenangkan esok aku nak masuk spital, kecut pewut lak aku.. Kalau bab cuaca berubah mendung ni, dengan makcik kat toll gate pun leh jadi bahan nak mengenakan, wahahaha! Hahaha Mr Bubu saya sangat sporting la, plus takde makna pun nak jealous ngan dia.... kan kan? Hehe psssst psssst takde upah ke cakap you sporting?? Acer Ferrari tu ke? (Huhu sekali lagi mencuba nasib!)

2 comments:

zurairi said...

tak dapat... huhuhu...

aieda said...

sampai hati..!!