Gugu vs Bubu



Mr Bubu sangat busy...
Hari ni jangan tidak dua kali je he managed to call me...
Tu pun cakap kejap je...
And me? Act like I understand his work and situation..

Nak marah tak kena, nak merajuk lagi tak guna...

Dah busy kerja..
Nasib dapat aku yang understanding..haha..
Dia lagi sayang kuda dari sayang aku...

Takpe nanti aku beli kuda aku sendiri...
Sob sob la sikit...
Eleeehh bukan sedih, tapi geram...

Main SIMS lagi bagus...






p/s : psssttt kejap tadi baru dpt msg dengan dia... nasib dia cakap dia sayang aku, tak sayang kuda... hehehe...
.

2 comments:

mytafa said...

ape yg kuda??

aieda said...

pakcik tu involve melaka endurance ride... busy menggila disebabkan kuda-kuda... hahahaaha...