Sayonara to Fakrul and Rofli



































Ingat lagi tak mereka? Ada dalam post sebelum ni... They are Fakrul and Rofli... Atau nama manja mereka Kuceen dan Korpo... Huuhuu hari ni baru aku dapat tau yang today going to be their last day at JPM... Huhuuu rasa terkilan jugak sebab di akhir-akhir episode bersama ni aku takde memeriahkan dan mengharu birukan suasana... Sorry sangat, kesihatan tidak mengizinkan... Apapun JPM akan kehilangan dua orang designer yang sangat berbakat, cerdik, kelakar dan gile! Hehehe apapun kami akan merindui kekreatipan, kenakalan dan kedegilan mereka ni... To Fakrul dan Rofli, selamat maju jaya dan semoga berjaya dalam career anda di masa hadapan... Jangan lupa ye akak-akak yang hottt di sini... Nanti dah jadi designer yang glamour jangan lupa belanja kami... Hehehe... Rofli nanti masa convo jalan elok-elok, jangan jatuh stage! Hahahaa...


p/s: Fakrul dan Rofli, nanti kak Aida balik Shah Alam kita keluar makan-makan... I belanja k!

5 comments:

mytafa said...

belanja?? oraittt

aieda said...

beresss, bisa diatur...

mencarisebuahnama said...

cantik laa i flww

aieda said...

sape yg nak follow tu kena belanja..hahaha.. ingat iklan digi ke i follow??

sillyloo said...

tangan dihulur perut mendatang,
uncle kenni dihidang,
sure kami akan datang :p