Organizer

Organizer is one of the most important things in my life... Perlu ada sepanjang masa untuk catatan harian plus planning for the next day or month.. My notes will be what I've done in a day work, appointments to attend, important dates for work or with the doctor and so many others... Dan telah menjadi rutin aku untuk spend time with my organizer dan at the end jugak berjaya mendisplinkan diri untuk mencatat semua kerja dan aktiviti aku!





















Why is it important for me? Because dengan adanya catatan dalam ni maka if one day others argue what you're doing in your work then you have the notes.. Besides I'm going to be prepared if I jote down what to do next dan semestinya boleh avoid dari clash activity on the same day... Hahaha aku kan berbintang Virgo, segalanya mesti ikut planning! Tak suka aktiviti or kerja yang tiba-tiba muncul tanpa di plan lebih awal... Nak balik kampung pun masuk dalam agenda aku tau... Once sikap 'planner' aku ni pernah jadi isu bila bergaduh! Sorang macam planner apa nak buat mesti plan siap lengkap berbagai, sorang lagi tak... Off course la jadi masalah both side... Hahaha and I need it because aku kan ada ala-ala pelupa sikit. (banyak sebenonya)... Hahahaha...

2 comments:

zurairi said...

jot down... bukan jote down... hehe...

DuniakuAbstrak said...

guna blek beri dan note book kan lg senang..hehe